Tesla Info Kup 2016 – prijave

Tik_Win

 

Poštovani,

podsećamo da se rok za prijavljivanje takmičara za takmičenje Tesla Info Kup 2016 privodi kraju i pozivamo Vas da se sa svojim učenicima pridružite ovogodišnjoj smotri.

Istovremeno, kako one koji su se već prijavili, tako i one mentore koji će to tek učiniti, molimo da ukoliko rade u većem broju škola, a posebno ako su škole geografski udaljene, na vreme dostave informaciju koji dan u nedelji im odgovara za pojedine škole sa ciljem izrade rasporeda testiranja u okviru kvalifikacija.

PRIJEVLjIVANjE ZA TAKMIČENjE

Prijavljivanje takmičara za ovogodišnje takmičenje traje do 04.03.2016. Prijavljivanje se može izvršiti popunjavanjem veb obrasca na adresi:


Za učesnike iz regiona Beograd http://goo.gl/forms/JJgvwnFBSU
Za učesnike iz regiona Novi Sad http://goo.gl/forms/MW2UR5lOHI
Za učesnike iz regiona Kragujevac http://goo.gl/forms/aep2npCkWg
Za učesnike iz regiona Niš http://goo.gl/forms/6by6PyqJih

 

Radi kasnijeg formiranja timova, potrebno je prilikom prijave škole, prijaviti minimalno 2 učenika (gornjeg ograničenja broja takmičara nema, ali je poželjno da broj bude paran).
Po registrovanju prijave bićete mailom od strane organizatora obavešteni o prijemu iste.
U pripremnoj fazi, takmičari mogu koristiti opšte (školske) naloge na portalu tik.bg Za učesnike iz regiona Novi Sad tik.ns Za učesnike iz regiona Kragujevac tik.kg Za učesnike iz regiona Niš tik.ni
Organizacioni odbor Tesla Info Kupa 2016

Izvor: Tesla info kup